6. Σεπτέμβριος 2010, 06:50 UTC+2

Δεν είστε συνδεμένος.

• Σύνδεση
Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 για 53

Image\ImageImage\ImageImage

11. Σεπτέμβριος 2009, 08:47

Θεματοθέτης: efi22preb

αλυσιδωτές αντιδράσεις..

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του αποκλεισμένου να ζητήσει αιτία αλλά και δείγμα στοιχείων για τον αποκλεισμό που δέχθηκε (εκτός της περίπτωσης αναφοράς μηνύματος που θα τη δεί μόλις επιστρέψει). Το μόνο που δεν έχει δικαίωμα να αναφέρει ο Χειριστής (κοινώς απαγορεύεται ρητά) είναι τα στοιχεία αυτού που σε κατέγγειλε για παραβίαση κανόνα. όπως δεν ενημερώνει τρίτο για αποκλεισμό άλλου.

8. Σεπτέμβριος 2009, 10:05

Γενικές απορίες για την λειτουργία του Ticket System

Καλημέρα. Ποινή με την έννοια που το εννοείς δεν επιδέχεται κανένα μέλος της Δ.Ο. απλά σε περίπτωση σφάλματος, υπάρχει η αντίστοιχη "επίβλεψη" του. Δηλαδή αν ο Χ.Π. είναι μόλις 1 ημέρα χειριστής και κάνει λάθος, δε πρόκειται να τον "επιπλήξουν", απλά θα του ζητηθεί σε περιπτώσεις που δεν είναι σίγουρος ότι υπάρχει καταπάτηση κανόνα, να συμβουλεύεται ανωτέρους ή πιο έμπειρους χειριστές. Ένας χειριστής με αρκετή εμπειρία, θα τεθεί υπό σχετική επίβλεψη από την ανώτερη βαθμίδα του, για να διαπιστωθε...

16. Ιούλιος 2009, 21:11

Προτείνω dimitris γιατί όταν το δεί να έχεις και μία σίγουρα κατανοητή απάντηση. Αλλά αν πιστεύεις πώς είναι bug, τότε βάλε προς S.G.A. και όχι πρός dimitris

16. Ιούλιος 2009, 18:14

έφτασε επειδή ο dimitris έχει δηλώσει απουσία στο εργαλείο διαχείρισης και προφανώς ο SGA το προώθησε next level. Στείλε ticket με τίτλο dimitris και περιεχόμενο μηνύματος το ticket id για να το βρεί ο dimitris Και να στο απαντήσει. Αλλιώς απλά ανάμενε να βρεί χρόνο και μεταφραστή ο CoMa να σε καλύψει.

16. Ιούλιος 2009, 14:38

Παρατέθηκε από "Wizard" Να κάνω μια Ερώτηση Κρίσεως? Αν 1 τικετ.. περάσει όλα τα λεβελ της Ιεραρχίας... και περάσει και από τον Δημήτρη Μετά που καταλήγει? Στον CoMMa (Που δεν υπάρχει) ή στην εταρία?? Στον Coma-που υπάρχει ,άλλο τί πιστεύετε και άλλο τι ισχύει- αλλά σπάνια εως ποτέ ένα ticket να αφεθεί να φτάσει τόσο ψηλά στην Ιεραρχία. Δεν υπάρχει λόγος.

2. Ιούλιος 2009, 12:45

απλά βάλε στο Subject προς: Andronikos edit: δε μου είχε εμφανίσει την απάντησή σου katia

6. Μάρτιος 2009, 11:43

Πιεστήριο Σταφυλιού - Bug που μας ζημιώνει!!!

Για το 1 σε διαβεβαιώνω ότι κατά την εποχή που γινόταν η μετάφραση- επειδή αρκετά από τα features της νέας έκδοσης τα μετάφρασα εγώ η ίδια- δε λάβαμε καμία διόρθωση. Οπότε σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι λάθος της μετάφρασης-καθώς σωστά προείπες οι αριθμοί είναι ίδιοι σε όλες τις χώρες-εκτός από Κίνας, Ιαπωνία κλπ που είναι σύμβολα, αλλά το αρχικό κείμενο ήταν Αγγλικό

6. Μάρτιος 2009, 11:34

Ορθή η παρατήρησή σου, είδα την δεύτερη εικόνα και σου απάντησα. Η αλήθεια είναι ότι όταν τα μεταφράζαμε αυτά, το πρότυπο κείμενο έλεγε ακριβώς αυτά που διαβάζετε. Οπότε δύο τινά συμβαίνουν: α) Αλλάξανε τον τύπο τελικά σε 1% και απλά δεν έγινε ενημέρωση του αρχείου κατά τη μετάφραση οπότε και παρέμεινε το παλιό κείμενο β) Υπάρχει όντως "ζουζούνι"-bug και πρέπει να διορθωθεί asap.

6. Μάρτιος 2009, 11:14

βασικά αν το καλοπαρατήρησεις, ισχύει σχεδόν το 2%, καθώς στο επίπεδο 14 έχεις 30% αύξηση παραγωγής. Αν ίσχυε το 1% θα είχες στο επίπεδο 14, 14%. Νομίζω το 1% ισχύει μόνο στο επίπεδο 1 (χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτό καθώς η αναλογία πάλι δε βγαίνει)

25. Φεβρουάριος 2009, 09:58

Οδηγός για υποστήριξη σε θέματα Αμβροσίας

Αγαπητά μέλη δημιουργήθηκε ένας μίνι και εύχρηστος Οδηγός για τον τρόπο λειτουργίας της Υποστήριξης μέσω ticket System σε θέματα πληρωμών (Αμβροσία) Θα σας πρότεινα σαν κείμενο πάντα να χρησιμοποιείτε κάτι λιτό και περιεκτικό. Ένα καλό παράδειγμα με αγορά μέσω sms είναι το εξής: Dear Sir/Madame, I bought Amvrosia via Sms/Phone, and though I was charged the requested amount, Amvrosia was never debited into my account. My phone number is 0030<αιρθμός τηλεφώνου> the requested code was Game <κωδικός...

17. Φεβρουάριος 2009, 09:16

περι bug

[efi]Είναι bug και τιμωρείται με βάσει τους Κανόνες. Ο μόνος τρόπος αποφυγής του, είναι ο λογικός. Περιμένει ο επιτιθέμενος να τελειώσει η ναυμαχία και έπειτα στέλνει για λεηλασία. Απαντήθηκε και κλειδώνει (μεταφορά και στον τομέα bugs) edit επειδή πολλοί στέλνετε tickets και ζητάτε ξεκλείδωμα επειδή στον org δεν έχει δωθεί καμία ενημέρωση , να γνωρίζετε ότι: ΠΑΝΤΑ τα features δηλώνονται στην αναβάθμιση, άρα ότι δεν είναι δηλωμένο εκεί και λειτουργεί διαφορετικά από ότι σε προηγούμενη έκδοση, ση...

14. Φεβρουάριος 2009, 17:44

Έλεος πια με τους διπλωματικούς!!!

[efi]Η εταιρεία έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες. Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση, ευελπιστούμε ότι δουλεύουν κάποια silent wersion (τύπου 0.3.0.1 όπως έχει ξανασυμβεί). Από εκεί και έπειτα, οτιδήποτε άλλο να σας πούμε θα είναι ψέματα και γι' αυτό δεν απαντάμε με σιγουριά ότι ναι, θα γίνει, όχι δε γίνει, ναι είναι bug μέχρι την επόμενη έκδοση, όχι είναι προσωρινό. Νομίζω δεν είναι και όμορφο να σας πούμε κάτι που δεν ισχύει... Το bug δηλώθηκε από τον αρμόδιο της ομάδας παιχνιδιού, από εκεί και έπε...

14. Φεβρουάριος 2009, 17:25

Δυπλοματικη ποντοι

[efi]Η εταιρεία έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες. Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση, ευελπιστούμε ότι δουλεύουν κάποια silent wersion (τύπου 0.3.0.1 όπως έχει ξανασυμβεί). Από εκεί και έπειτα, οτιδήποτε άλλο να σας πούμε θα είναι ψέματα και γι' αυτό δεν απαντάμε με σιγουριά ότι ναι, θα γίνει, όχι δε γίνει, ναι είναι bug μέχρι την επόμενη έκδοση, όχι είναι προσωρινό. Νομίζω δεν είναι και όμορφο να σας πούμε κάτι που δεν ισχύει... Το bug δηλώθηκε από τον αρμόδιο της ομάδας παιχνιδιού, από εκεί και έπε...

14. Φεβρουάριος 2009, 17:25

Έλεος πια με τους διπλωματικούς!!!

14. Φεβρουάριος 2009, 17:24

πρόβλημμα με πρεσβείες

14. Φεβρουάριος 2009, 17:24

Ελεύθεροι πόντοι διπλωματίας συμμαχίας

Παρατέθηκε Originally posted by nikossou Μια απάντηση ας λάβουμε από τους υπεύθυνους παρακαλώ. Θα διορθωθεί το πρόβλημα; Πότε θα διορθωθεί αν διορθωθεί; Να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι θα μείνει το bug πολύ καιρό; Μια απάντηση θα μας βοηθούσε. Μπορεί για κάποιους να είναι ασήμαντο, αλλά για τους αρχηγούς είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Αν διαλυθούν οι συμμαχίες από τους αρχηγούς, θα διαλυθεί και το παιχνίδι. Και η απάντηση: "δεν ξέρουμε" είναι ικανοποιητική. Κάτι όμως...για να γνωρίζο...

13. Φεβρουάριος 2009, 11:59

Τι ναυμαχία είναι αυτή?

[efi]Επειδή ομολογώ ότι ούτε εγώ γνώριζα ότι έχει τέτοια δυνατότητα ο απεκλεισμένος, άρα σίγουρα δεν έχει κάνει χρήση bug, απλά χρήση της δυνατότητας απελευθέρωσης του λιμένα του. Οπότε μάλλον καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σφάλμα στην αναφορά μάχης-άρα σφάλμα παιχνιδιού- και όχι bugusing, σίγουρα δεν θα τιμωρηθεί, αλλά καλώς έπραξες με το ticket, ώστε να είσαι ο ίδιος καλυμμένος ότι δεν έχεις προβεί σε υπέρβαση καθώς πρόκειται για άμυνες. Τώρα το αν αυτό αποτελεί υπέρβαση (το πάνω...

13. Φεβρουάριος 2009, 11:39

Τι ναυμαχία είναι αυτή?

[efi]Έχω ήδη ζητήσει από Χειριστές να κοιτάξουν το θέμα και να απαντήσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Το θέμα με την ερώτηση του Παύλου, συνεχίζεται εδώ, καθώς βγήκαμε (συμπεριλαμβανομένης της ιδίας) εκτός θέματος. [/efi]

13. Φεβρουάριος 2009, 11:04

Τι ναυμαχία είναι αυτή?

Παρατέθηκε Originally posted by pavlos206cc εγω βλεπω οτι απλα εφτιαχνε εμβολα και αμεσως εκανε ναυμαχια... το θεμα ειναι αν θεωρειτε υπερβαση κατι τετοιο... εφη, μια ερωτηση εδω, αμα αποκλεισω καποιο και μου κανει 7 φορες προσπαθεια ελευθερωσης λιμανιου με μονο ενα εμβολο μονο και μονο για να κανω υπερβαση τοτε θεωρειτε υπερβαση? [efi]@Witchking Ναι έχεις δίκιο, δεν παρατήρησα τον αριθμό πόλης να δώ ότι είναι ίδια.. Σε εσένα εμφανίζει νέα αναφορά μάχης; ή απλά ανανεώνεται η παρούσα του αποκλει...